Schrijf je in voor een gratis kennismakingssessie

Sporten is lekker. Het maakt je sterker, fitter en gezonder. Als je sport op een manier die bij jou past, zit je beter in je vel, want je gaat zowel fysiek als mentaal vooruit. Wil je weten welke manier van sporten bij jou past? Eric vertelt het je graag tijdens een gratis kennismakingsessie.

Gratis kennismaken

Kom kennismaken en ervaar dat jouw lichaam is gemaakt om te vrij te bewegen. Tijdens de intakesessie sta jij centraal. Eric Gugelot bekijkt je bewegingen en stelt je vragen. Van je dagelijkse activiteiten, werkbelasting en blessures tot je sportverleden en voeding. Aan de hand van jouw antwoorden, je lichaamsanalyse en je doel krijg je resultaatgerichte oefeningen voorgeschoteld.
Bekijk hier alvast Eric’s vragen tijdens de intakesessie.

Unieke Personal Training

Na de intakesessie bepaal je samen met Eric het aantal benodigde aantal (personal trainings)uren om jouw gedroomde resultaat te bereiken. Je betaalt de losse uren of het pakket aan uren afgestemd op jouw doel. De Kettlebel- en Bootcamp-trainingen zijn groepslessen op vaste uren. Kies je voor een pakket met Personal Trainingsuren, dan sport je wanneer jij dat wilt. Dat mag alleen of met z’n tweeën en je krijgt dan een op maat gemaakt programma!

Ja, ik wil graag een gratis kennismakingssessie aanvragen!

Vul onderstaande gegevens in:

Ik heb interesse in *
Qua fitheid ben ik
Naam *
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
E-mail *
Telefoonnr *
Gewenste dag voor afspraak
Gewenste dagdeel voor afspraak
Hoe ben je bij deze site uitgekomen?
Eventuele opmerkingen
Typ de linker code hier in:
Maak die afspraak!


foto
Volg mij via Twitter Facebook LinkedIn RSS
Wordt gratis lid van de lifestyleclub
Vul hieronder je gegevens in:

Naam
E-mailadres


Gugelot Personal Training werkt o.a. samen met:


Eric Gugelot is Ereps gecertificeerd